2. 11. 2008

7 spôsobov ako sa zabiť

-SKOK POD VLAK: cestujúcim aspoň spríjemníš dlhú cestu

-ZASTRELIŤ SA: Môžeš to urobiť na pieskovisku plnom detí a budeš mať zaručené, že na teba do smrti nezabudnú. Ak si radšej vyberieš smrť doma v súkromí, tak odporúčam oblepiť steny igelitom a dobré by bolo dať si aj jeden pod seba.

-OBESENIE: Potrebuješ pevný povraz a nejaký pevný konár, prípadne kovovú tyč. POZOR!!! Na lustre sa neobesíš, iba napáchaš škody!!! Najvhodnejšie miesto na obesenie je poblíž materskej škôlky, cesty alebo paneláku.

-SKOK Z VÝŠKY: Skáč v noci z mosta alebo okna. Najlepšie do priepasti, na koľajnice alebo medzi autá či ľudí. Urobíš im radosť a naviac ak budeš mať šťastie trafíš možno nejaké auto :)

-UPÁLENIE: Neodporúčam, ale keď už tak tradične na námestí.

-PREDÁVKOVANIE SA LIEKMI: Pekne doma na príjemnom mieste si vychutnaj tú horkastú chuť. Najväčšia sranda by bola predávkovať sa preháňadlom alebo čiernym uhlím :)

-PODREZANIE SA: Vlez do vane plnej teplučkej vody a podrež si zápästie. Dbaj na to, aby ťa nikto neobjavil predčasne, predsa len to nie je najspoľahlivejší spôsob. Ideálne je podrezať si krčnú tepnu, potom ale treba použiť fintu s igelitmi. (viď spôsob 2, zastrelenie sa)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára