31. 10. 2008

Hodíte sa k sebe?!


BARAN v spojení...
>>>...s Baranom
Je veľmi výbušnou kombináciou. Majú síce podobné názory a plány, ale sú príliš tvrdohlaví a ich vzťah sa môže stať bojom o nadvládu.
>>>...s Býkom
Hrozí nebezpečenstvo, že aktívneho a činorodého Barana začne tento vzťah nudiť. Avšak ak sa Býk dokáže prispôsobiť, môže Baran v tomto vzťahu napokon dosiahnuť vnútorný pokoj.
>>>... s Blížencami
V tomto vzťahu môže Baran nájsť inšpiráciu a vzrušenie, pretože sú obaja aktívni a nepokojní a láka ich dobrodružstvo.
>>>... s Rakom
Baran je Rakom vášnivo priťahovaný, ale nad vzťahom visí nebezpečenstvo, že nepotrvá dlho. Ak však zvládnu všetky úskalia, Baran inštinktívne vycíti, že môžu spoločne vybudovať solídnu budúcnosť.
>>>... s Levom
V Levovi nachádza Baran rovnaký oheň, aký je v ňom samotnom. Ak sú obaja schopní komunikovať, tolerovať si nezávislosť a prejavovať obdiv, môže to byť obojstranne prospešný a vyrovnaný vzťah.
>>>... s Pannou
Môžu ich spájať intelektuálne záujmy. Panna obdivuje Baranovu odvahu a Barana zase fascinuje zdržanlivosť Panny. Trvalý vzťah však vydrží len málokedy a ak, tak je viac založený na priateľstve než na vášni.
>>>... s Váhami
Baran a Váhy sa fyzicky veľmi priťahujú, naviac Váhy sa dokážu prispôsobiť a prenechajú Baranovi rozhodovanie. Tento vzťah má veľmi dobrú perspektívu.
>>>... so Škorpiónom
Obaja sú aktívni a tento vzťah môže byť plný vzrušujúcich a krkolomne odvážnych dobrodružstiev. Pre vzťah so Škorpiónom dokáže Baran i zmeniť svoj život. Obaja sú však žiarliví a tvrdohlaví a ak si i vzťah udržia, býva veľmi nekonvenčný.
>>>... so Strelcom
Jedna z najlepších kombinácií pre Barana. Vzťah je plný duševného porozumenia, ale i telesnej príťažlivosti a Baran sa dokáže do Strelca beznádejne zamilovať. Ich spoločný nepokoj a radosť zo života dáva predpoklad na šťastné spojenie.
>>>... s Kozorožcom
Baran je energický, Kozorožec opatrný. Spočiatku môže tento protiklad fungovať v zmysle vzájomného dopĺňania, pravdepodobne však Baranovi nebude stačiť. Hoci je schopný prebudiť v Kozorožcovi vášeň, tento vzťah je skôr lepší pre podnikanie a priateľstvo, ako pre partnerský vzťah.
>>>... s Vodnárom
Môžu nájsť hlboké porozumenie za predpokladu, že bude Baran taktne pristupovať k citlivému a zasnenému Vodnárovi. Ich vzťah môže oboch obohacovať a môže byť trvalý, plný dobrodružstiev, neobyčajný a obojstranne posilňujúci.
>>>... s Rybami
Spočiatku môže byť toto spojenie romantické, tajomné a plné fantázie, ale sú príliš rozdielni a ich temperament je úplne odlišný. Vhodnejšie pre krátkodobý vzťah, trvalejšie spolužitie býva veľmi komplikované.

BÝK v spojení...
>>>...s Baranom
Neustála Baranova činorodosť môže pokojného Býka unavovať. Fyzicky sa však priťahujú a ak sa Býk do Barana zamiluje, je ochotný sa prispôsobiť a tolerovať jeho odlišnosti.
>>>...s Býkom
Toto spojenie môže byť nielen veľmi vášnivé, ale aj prosperujúce po materiálnej stránke. Vzťah je obvykle plný zábavy, cestovania a spoločenského života, ovšem za predpokladu, že muž-Býk nezačne ženu-Býka zanedbávať.
>>>... s Blížencami
Nepokoj a rozpoltenosť Blížencov je absolútnym protikladom pokoja a vyrovnanosti Býka. Môžu si síce rozumieť po duševnej i telesnej stránke, ale pre trvalý vzťah sa nehodia.
>>>... s Rakom
Vzťah Býka s Rakom môže byť veľmi pekný, zodpovedný, intenzívny a citlivý. Obaja sú rodinné založení a majú zmysel pre domov. V Rakovi nájde Býk ideálneho partnera a vášnivý, plne uspokojivý vzťah.
>>>... s Levom
Pre trvalý vzťah sú obaja príliš tvrdohlaví, obaja chcú mať hlavné slovo a naviac, Býk má rád svoj pokoj a Lev chce byť neustále v centre pozornosti. Búrlivé a problematické partnerstvo s malou perpektívou.
>>>... s Pannou
Približovanie sa jedného k druhému môže v tomto prípade trvať trochu dlhšie vzhľadom k zdržanlivosti Panny a nerozhodnosti Býka. Avšak trvalý vzťah môže byť veľmi perspektívny, najmä po materiálnej stránke.
>>>... s Váhami
Vyhovujú si po spoločenskej stránke a vzájomne si pomáhajú. Váhy sa dokážu postarať o Býka a vyhovuje im Býkov pokoj a vyrovnanosť. Môžu vytvoriť trvalý a harmonický vzťah, ak Býk prehltne občasné flirtovanie Váh.
>>>... so Škorpiónom
Tento vzťah môže byť veľmi vášnivý a divoký, Škorpión však obvykle od Býka žiada viac, než mu Býk môže poskytnúť. Majú však obaja veľmi silné city a dokážu si byť verní. Trvalý vzťah je však možný len pri vzájomnej tolerancii.
>>>... so Strelcom
V tomto vzťahu je silná telesná príťažlivosť, ale pre trvalý vzťah to nie je vhodné spojenie. Strelec je nezávislý a miluje slobodu, zatiaľ čo Býk by ho chcel vlastniť a snaží sa ho spútať.
>>>... s Kozorožcom
Býk je ku Kozorožcovi priťahovaný fyzicky aj duševne. Tento vzťah môže byť veľmi zmyselný, pretože Býk sa dokáže Kozorožcovi dostať pod kožu. Silná vzájomná príťažlivosť, dokonalé spojenie.
>>>... s Vodnárom
Býk je založený materiálne, Vodnár duchovne. Sú úplne odlišní v názoroch, plánoch i túžbach. Býk túži po telesnej súhre, Vodnár po duševnej. Pre trvalý vzťah je táto kombinácia absolútne nevhodná.
>>>... s Rybami
Býk je vyrovnaný, Ryby sú nevyspytateľné a náladové. Rybám tento vzťah vyhovuje, lebo v Býkovi nachádzajú oporu, ale Býk môže niektoré vlastnosti Rýb len veľmi ťažko pochopiť. Tento vzťah môže byť nežný a romantický, ale jeho perspektíva závisí predovšetkým na Býkovi.

BLÍŽENCI v spojení...
>>>...s Baranom
Obaja sú aktívni a nepokojní a láka ich dobrodružstvo, takže v tomto vzťahu môžu nájsť dynamiku a vzrušenie. Či bude trvalý, závisí len od toho, čo od vzťahu očakávajú.
>>>...s Býkom
Pokoj a vyrovnanosť Býka začnú pravdepodobne aktívnych a nepokojných Blížencov skôr či neskôr nudiť. Môžu si síce rozumieť po duševnej i telesnej stránke, ale pre trvalý vzťah sa nehodia.
>>>... s Blížencami
Telesne i duševne sa obaja priťahujú, keďže majú rovnaký temperament i názory, výborne sa k sebe hodia a ich vzťah môže byť plný fantázie a dobrodružstiev. Jediné nebezpečenstvo tohto vzťahu je v ich nepokoji a nestálosti.
>>>... s Rakom
Blíženci berú lásku ako vzrušujúcu hru, zatiaľ čo Rak ju berie smrteľne vážne. Blíženci túžia po zmene, Rak túži po istote. Sú veľmi protikladní a ich vzťah býva prinajmenšom rizikový.
>>>... s Levom
Vzájomne si vyhovujú v spoločenskom živote a tiež i v sexuálnej oblasti, kde môžu využiť svoju fantáziu. Obaja majú zmysel pre hru a vzrušenie, preto tento vzťah môže byť obojstranne vyhovujúci.
>>>... s Pannou
Panna väčšinou pripadá Blížencom nudná a príliš praktická, čo je protikladom ich fantázie a vnútorného nepokoja. Panna je zdržanlivá, Blíženci nepoznajú zábrany. Vzťah medzi nimi je bez dlhodobej perspektívy.
>>>... s Váhami
Tu vzniká veľká vzájomná príťažlivosť. Obaja majú sklon k zmenám, nie sú príliš žiarliví, majú zmysel pre spoločenský život i umenie a dokážu jeden druhému pomáhať. Tvoria príťažlivý pár a sú vhodnými partnermi.
>>>... so Škorpiónom
Blíženci túžia po zmene a sú nestáli, Škorpión je oddaný a nedôverčivý. Tento vzťah môže byť len krátkodobým sexuálnym dobrodružstvom, v dlhodobom vzťahu by však dochádzalo k hádkam a obojstrannému utrpeniu.
>>>... so Strelcom
Obaja majú radi slobodu, radi cestujú, sú neúnavní a radi skúšajú nové veci. Ich vzájomný vzťah býva vášnivý a dobrodružný. Ak dokážu prekonať i každodenné problémy, ktoré obaja nenávidia, môže to byť úspešné spojenie.
>>>... s Kozorožcom
Kozorožec je pre dynamických a liberálnych Blížencov príliš opatrný a konzervatívny. Dokážu ho rešpektovať, časom sa však pravdepodobne začnú v jeho spoločnosti nudiť. Trvalý vzťah vydrží len vo výnimočných prípadoch.
>>>... s Vodnárom
Vodnár má veľkú fantáziu, čo je pre Blížencov veľmi príťažlivé. Obaja majú radi zmenu, cestovanie, dobrodružstvo a neobyčajné veci. Naviac nekonvenčný a nezávislý Vodnár Blížencov neobmedzuje, pretože to sám neznáša. Môžu vytvoriť ideálny pár.
>>>... s Rybami
Precitlivené Ryby s potrebou spolupatričnosti sú pre nepokojných Blížencov, túžiacich po nových zážitkoch nevhodné pre dlhodobý vzťah. Môže medzi nimi vzniknúť citová náklonnosť, ale trvalý vzťah je rizikový.

RAK v spojení...
>>>...s Baranom
Tento vzťah môže byť romantický, ale málokedy je trvalý. Aktívny a dobrodružný Baran je pre rodinne založeného Raka príliš nespútaný. Baran tiež provokuje Rakovu žiarlivosť a môže ho i citovo zraniť. Pre trvalý vzťah býva potrebná veľká tolerancia.
>>>...s Býkom
Vyrovnaný Býk dokáže pochopiť náladovosť Raka a vzájomne si pomáhajú. Sú podobne založení rodinne i materálne, dokážu získať spoločne zabezpečenie i spoločenské postavenie a vytvoriť úspešný a príjemný vzťah.
>>>... s Blížencami
Blíženci berú lásku ako vzrušujúcu hru, zatiaľ čo Rak ju berie smrteľne vážne. Blíženci túžia po zmene, Rak túži po istote a Blíženci uňho provokujú žiarlivosť. Sú veľmi protikladní a ich vzťah býva prinajmenšom rizikový.
>>>... s Rakom
Sú rovnako citovo a rodinne založení a veľmi podobní a fyzicky i duševne sa veľmi priťahujú, ale obaja sú trochu neistí a potrebujú oporu. Ich vzťah môže byť harmonický, ale vyžaduje od oboch silu a trpezlivosť.
>>>... s Levom
Ich vzťah býva na začiatku prudký a vášnivý, neskôr plný porozumenia. Lev sa naviac pokúša dať Rakovi pocit bezpečia, za čo sa mu Rak odvďačí zbožňujúcim obdivom, ktorý Lev potrebuje.
>>>... s Pannou
Začiatok tohto vzťahu môže byť ťažký, keďže obaja sú zdržanliví a uzavretí. Ak však prekonajú túto stránku, môže byť ich vzťah príjemný. Panna mu dodá praktickosť a Rak citovosť.
>>>... s Váhami
V spoločnosti Váh sa citovo založený Rak môže cítiť neisto. Naviac ich predstavy o živote i túžby sú zväčša veľmi rozdielne. Láska medzi nimi je možná, trvalý vzťah však príliš rizikový.
>>>... so Škorpiónom
Rak potrebuje vnútornú silu Škorpióna, zatiaľ čo Škorpión oceňuje jeho stálosť a to, že mu Rak nedáva príčinu k žiarlivosti. Rozumejú si i po citovej stránke a môžu vytvoriť ideálny vzťah.
>>>... so Strelcom
Strelec je príliš slobodymilovný a dobrodružný pre stabilného a rodinne založeného Raka. Ich ciele a túžby sú protikladné. Tento vzťah bude Strelca čoskoro nudiť a Raka môže naopak zraniť. Pre trvalý vzťah sa nehodia.
>>>... s Kozorožcom
S Kozorožcom sa Rak zhoduje v názoroch na peniaze, na prácu i zábavu, je tu však riziko, že uzavretý Kozorožec nedokáže poskytnúť Rakovi také city, aké by Rak potreboval a niekedy môže Raka neúmyselne zraňovať svojím chladným prístupom.
>>>... s Vodnárom
Spojenie Raka s nezávislým Vodnárom nie je nikdy dlhodobé, pretože Vodnár sa snaží vyhnúť všetkým záväzkom, zatiaľ čo Rak potrebuje zázemie a túži po rodine. Naviac Vodnár je absolútne nekonvenčný a Rak má naopak vzťah k tradíciám.
>>>... s Rybami
Obaja sú citovo založení, idealistickí, vnímaví. Ich stretnutie v nich môže vyvolávať pocit, že sú pre seba stvorení. Dobrá perspektíva, avšak je na Rakovi, aby tento vzťah riadil, lebo Ryby sa mu môžu často vyšmyknúť z rúk.

LEV v spojení...
>>>...s Baranom
V Baranovi nachádza Lev rovnaký oheň, aký je v ňom samotnom. Ak sú obaja schopní komunikovať, tolerovať si nezávislosť a prejavovať obdiv, môže to byť obojstranne prospešný a vyrovnaný vzťah.
>>>...s Býkom
Pre trvalý vzťah sú obaja príliš tvrdohlaví, obaja chcú mať hlavné slovo a naviac, Býk má rád svoj pokoj a Lev chce byť neustále v centre pozornosti. Búrlivé a problematické partnerstvo s malou perpektívou.
>>>... s Blížencami
Vzájomne si vyhovujú v spoločenskom živote a tiež i v sexuálnej oblasti, kde môžu využiť svoju fantáziu. Obaja majú zmysel pre hru a vzrušenie, preto tento vzťah môže byť obojstranne vyhovujúci.
>>>... s Rakom
Ich vzťah býva na začiatku prudký a vášnivý, neskôr plný porozumenia. Lev sa naviac pokúša dať Rakovi pocit bezpečia, za čo sa mu Rak odvďačí zbožňujúcim obdivom, ktorý Lev potrebuje.
>>>... s Levom
Tento vzťah môže byť veľmi ohnivý a vzrušujúci. Obaja sú romantickí, vyhovujú si po sexuálnej stránke, majú podobné túžby. Jediným problémom je, že chcú byť obaja v cenre pozornosti, čo môže viesť k súperivosti. Ak však dokážu dať priestor i tomu druhému, môžu vytvoriť ideálny pár.
>>>... s Pannou
Lev potrebuje byť obdivovaný, čo mu kritická Panna nikdy neposkytne. Panna je praktická, uzavretá a šetrná, Lev je veľkorysý, otvorený a potrebuje uznanie. Pre trvalý vzťah sa nehodia.
>>>... s Váhami
Láska Leva a Váh môže byť príjemná, harmonická a môžu vytvoriť atraktívny pár. Jeden druhého obdivujú, majú radi spoločenský život. Vhodné pre krátkodobý i dlhodobý vzťah.
>>>... so Škorpiónom
Jeden pre druhého znamenajú jedinečnosť, vášeň, lásku spojenú s prekážkami, množstvom hádok a zmierení. V sexuálnej oblasti je ich spojenie ohňostrojom, v trvalom vzťahu však znamená problémy. Škorpión je príliš žiarlivý, čo Leva uráža a na druhej strane Lev chce Škorpióna ovládať, čo Škorpión neznáša.
>>>... so Strelcom
Obaja sú vášniví, dobrodružní, extrovertní. Strelec povzbudzuje a obdivuje Leva, Lev zase oceňuje Strelcovu otvorenosť a úprimnosť. Tento vzťah môže byť veľmi šťastný a obojstranne posilňujúci.
>>>... s Kozorožcom
Uzavretý a chladný Kozorožec nie je vhodným partnerom pre otvoreného a veľkorysého Leva. Tento vzťah je buď chlad alebo vášeň. Krátkodobý vzťah môže byť vzrušujúci, dlhodobý nemá perspektívu.
>>>... s Vodnárom
Leva inšpiruje a fascinuje Vodnárova fantázia, zatiaľ čo Vodnár oceňuje veľkodušnosť Leva. Na druhej strane však Leva znervózňuje Vodnárova nezávislosť a Vodnára zase Levova túžba ovládať ho. Trvalejší vzťah potrebuje množstvo tolerancie.
>>>... s Rybami
Introvertné Ryby sú absolútnym opakom extrovertného Leva a ich láska býva niekedy plná zábran. Počiatočná príťažlivosť môže rýchlo prejsť v ľahostajnosť a nepochopenie. Ťažké a komplikované spojenie, pre trvalý vzťah sa nehodia.

PANNA v spojení...
>>>...s Baranom
Môžu ich spájať intelektuálne záujmy. Panna obdivuje Baranovu odvahu a Barana zase fascinuje zdržanlivosť Panny. Trvalý vzťah však vydrží len málokedy a ak, tak je viac založený na priateľstve než na vášni.
>>>...s Býkom
Približovanie sa jedného k druhému môže v tomto prípade trvať trochu dlhšie vzhľadom k zdržanlivosti Panny a nerozhodnosti Býka. Avšak trvalý vzťah môže byť veľmi perspektívny, najmä po materiálnej stránke.
>>>... s Blížencami
Panna väčšinou pripadá Blížencom nudná a príliš praktická, zatiaľ čo Blíženci sa zdajú pre Pannu nepraktickí a nestáli. Panna je zdržanlivá, Blíženci nepoznajú zábrany. Vzťah medzi nimi je bez dlhodobej perspektívy.
>>>... s Rakom
Začiatok tohto vzťahu môže byť ťažký, keďže obaja sú zdržanliví a uzavretí. Ak však prekonajú túto stránku, môže byť ich vzťah príjemný. Panna mu dodá praktickosť a Rak citovosť.
>>>... s Levom
Lev potrebuje byť obdivovaný, čo mu kritická Panna nikdy neposkytne. Panna je praktická, uzavretá a šetrná, Lev je veľkorysý, otvorený a potrebuje uznanie. Pre trvalý vzťah sa nehodia.
>>>... s Pannou
Obaja sú zdržanliví, praktickí, analytickí a kritickí. Majú rovnaké hodnoty a obaja sú stáli v láske. Môžu vytvoriť pevný a trvalý zväzok.
>>>... s Váhami
Tento vzťah má praktický základ a môže byť trvalý, problémom však bude rozdielne chovanie, ktoré môže partnera znervózňovať. Pre Pannu sú Váhy priveľmi uvoľnené a Panna naopak pripadá Váham priveľmi zdržanlivá.
>>>... so Škorpiónom
Škorpión sa snaží v Panne prebudiť vášeň a Panna chce naopak utlmiť jeho oheň. Tento vzťah môže byť nádherným vzplanutím, Škorpióna si však Panna udrží len vtedy, ak bude ochotná robiť kompromisy.
>>>... so Strelcom
Strelcova aktivita a netrpezlivosť je pre Pannu neúnosná, Strelec zase nedokáže pochopiť zdržanlivosť a utiahnutosť Panny. Pannu rozčuľuje nepraktickosť Strelca, Strelec neznáša puntičkárstvo Panny. Sú príliš rozdielni, pre trvalý vzťah sa nehodia.
>>>... s Kozorožcom
Stály a vyrovnaný vzťah. Navzájom sa priťahujú, ich hodnoty a predstavy sú si veľmi blízke. Obaja sú praktickí a žijú intenzívnym duchovným životom. Môžu vytvoriť trvalý harmonický vzťah.
>>>... s Vodnárom
Obaja pokladajú lásku skôr za duševný vzťah, než za fyzické spojenie, preto si v tejto oblasti rozumejú. V iných oblastiach sú však úplne odlišní, takže je to spojenie vhodné pre priateľstvo alebo krátkodobý vzťah. Trvalý vzťah by bol veľmi ťažký.
>>>... s Rybami
Pre praktickú Pannu znamená láska pocit istoty, pre Ryby je naopak romantickým príbehom a základom života. Láska Panny je príliš zdržanlivá a obyčajná pre neskutočnú predstavu lásky zasnených Rýb. Trvalý vzťah býva poznačený veľkými komplikáciami.

VÁHY v spojení...
>>>...s Baranom
Baran a Váhy sa fyzicky veľmi priťahujú, naviac Váhy sa dokážu prispôsobiť a prenechajú Baranovi rozhodovanie. Tento vzťah má veľmi dobrú perspektívu.
>>>...s Býkom
Vyhovujú si po spoločenskej stránke a vzájomne si pomáhajú. Váhy sa dokážu postarať o Býka a vyhovuje im Býkov pokoj a vyrovnanosť. Môžu vytvoriť trvalý a harmonický vzťah, ak Býk prehltne občasné flirtovanie Váh.
>>>... s Blížencami
Tu vzniká veľká vzájomná príťažlivosť. Obaja majú sklon k zmenám, nie sú príliš žiarliví, majú zmysel pre spoločenský život i umenie a dokážu jeden druhému pomáhať. Tvoria príťažlivý pár a sú vhodnými partnermi.
>>>... s Rakom
V spoločnosti Váh sa citovo založený Rak môže cítiť neisto. Naviac ich predstavy o živote i túžby sú zväčša veľmi rozdielne. Láska medzi nimi je možná, trvalý vzťah však príliš rizikový.
>>>... s Levom
Láska Leva a Váh môže byť príjemná, harmonická a môžu vytvoriť atraktívny pár. Jeden druhého obdivujú, majú radi spoločenský život. Vhodné pre krátkodobý i dlhodobý vzťah.
>>>... s Pannou
Tento vzťah má praktický základ a môže byť trvalý, problémom však bude rozdielne chovanie, ktoré môže partnera znervózňovať. Pre Pannu sú Váhy priveľmi uvoľnené a Panna naopak pripadá Váham priveľmi zdržanlivá.
>>>... s Váhami
Obaja milujú spoločenský život, majú dobrý vkus, lásku k harmónii a umeniu a tvoria elegantný pár. Pre trvalejší vzťah je však potrebná u oboch väčšia zodpovednosť a cit pre každodenný praktický život
>>>... so Škorpiónom
Vzťah Váh a Škorpióna prináša nové zážitky, veľa spôsobov lásky a je medzi nimi veľká príťažlivosť. Váhy sú prispôsobivé a nechajú Škorpióna vládnuť, oddaný a žiarlivý Škorpión však nezvláda drobné flirty Váh, z čoho môžu prameniť hádky.Ich vzťah je vášnivý a búrlivý.
>>>... so Strelcom
Vzťah Váh a Strelca je plný dobrodružstiev a zábavy, čo obom vyhovuje. Ani jeden z nich však nemá zmysel pre stereotypný život a každodenné povinnosti, preto v tejto oblasti môžu nastať problémy. Ak ich však prekonajú, sú vyhliadky na trvalý vzťah veľmi dobré.
>>>... s Kozorožcom
Kozorožec je k Váham silne priťahovaný, Váhy zase obdivujú jeho zodpovednosť a vzťah k financiám. Môžu vytvoriť dlhodobý vzťah s pocitom istoty, ak Váham nebude vadiť Kozorožcova uzavretosť a Kozorožcovi zmysel Váh pre spoločenské zábavy.
>>>... s Vodnárom
Obaja obľubujú spoločenský život a majú veľa priateľov. Aj v sexuálnej oblasti si rozumejú výborne. Váhy sa nesnažia spútať nezávislého Vodnára a Vodnár naopak toleruje ich drobné flirty. Ideálny pár, úspešný trvalý vzťah.
>>>... s Rybami
Ryby sú rovnako citovo založené ako Váhy, ani jeden z nich však nedokáže mať vo vzťahu pevnejšiu ruku, čím sa napokon stane, že každý žije vo svojom vlastnom svete. Pre trvalý vzťah je toto spojenie nestabilné a zložité.

ŠKORPIÓN v spojení...
>>>...s Baranom
Obaja sú aktívni a tento vzťah môže byť plný vzrušujúcich a krkolomne odvážnych dobrodružstiev. Pre vzťah so Škorpiónom dokáže Baran i zmeniť svoj život. Obaja sú však žiarliví a tvrdohlaví a ak si i vzťah udržia, býva veľmi nekonvenčný.
>>>...s Býkom
Tento vzťah môže byť veľmi vášnivý a divoký, Škorpión však obvykle od Býka žiada viac, než mu Býk môže poskytnúť. Majú však obaja veľmi silné city a dokážu si byť verní. Trvalý vzťah je však možný len pri vzájomnej tolerancii.
>>>... s Blížencami
Blíženci túžia po zmene a sú nestáli, Škorpión je oddaný a nedôverčivý. Tento vzťah môže byť len krátkodobým sexuálnym dobrodružstvom, v dlhodobom vzťahu by však dochádzalo k hádkam a obojstrannému utrpeniu.
>>>... s Rakom
Rak potrebuje vnútornú silu Škorpióna, zatiaľ čo Škorpión oceňuje jeho stálosť a to, že mu Rak nedáva príčinu k žiarlivosti. Rozumejú si i po citovej stránke a môžu vytvoriť ideálny vzťah.
>>>... s Levom
Jeden pre druhého znamenajú jedinečnosť, vášeň, lásku spojenú s prekážkami, množstvom hádok a zmierení. V sexuálnej oblasti je ich spojenie ohňostrojom, v trvalom vzťahu však znamená problémy. Škorpión je príliš žiarlivý, čo Leva uráža a na druhej strane Lev chce Škorpióna ovládať, čo Škorpión neznáša.
>>>... s Pannou
Škorpión sa snaží v Panne prebudiť vášeň a Panna chce naopak utlmiť jeho oheň. Tento vzťah môže byť nádherným vzplanutím, Škorpióna si však Panna udrží len vtedy, ak bude ochotná robiť kompromisy.
>>>... s Váhami
Vzťah Váh a Škorpióna prináša nové zážitky, veľa spôsobov lásky a je medzi nimi veľká príťažlivosť. Váhy sú prispôsobivé a nechajú Škorpióna vládnuť, oddaný a žiarlivý Škorpión však nezvláda drobné flirty Váh, z čoho môžu prameniť hádky.Ich vzťah je vášnivý a búrlivý.
>>>... so Škorpiónom
Obaja sú vášniví, oddaní, verní i žiarliví, dokážu však navzájom pochopiť svoje pocity i najtemnejšie stránky a túžby. Ich intuícia dokáže odhaliť najtajnejšie túžby toho druhého a pochopiť jeho jednanie. Privlastnia si jeden druhého, dokážu vytvoriť hlboký, vášnivý a oddaný vzťah a väčšinou toho druhého nikdy nezradia.
>>>... so Strelcom
Škorpión je pre Strelca tajomný a príťažlivý, Strelec zase fascinuje Škorpióna svojou neskutočnou úprimnosťou. Problém je v tom, že Škorpión chce Strelca vlastniť a Strelec naopak je veľmi slobodymilovný, čo bude v trvalom vzťahu spôsobovať hádky.
>>>... s Kozorožcom
Obaja sú ctižiadostiví a obaja sú silnými osobnosťami, preto sa dokážu navzájom pochopiť. Taktiež obaja túžia privlastniť si toho druhého, čím môže vzniknúť trvalý a pevný vzťah.
>>>... s Vodnárom
Vodnár je pre Škorpióna príliš nezávislý a Škorpión zase pre Vodnára príliš vlastnícky. Môžu spolu zažívať silné vzrušenie a vášeň,ale ich rozdielne povahy a odlišné predstavy lásky nie sú vhodné pre trvalý vzťah.
>>>... s Rybami
Ryby sa môžu na Škorpióna spoľahnúť a využívajú jeho ochranné krídla, zatiaľ čo Škorpióna fascinuje ich fantázia. Rybám nevadí, že si ich Škorpión privlastní a Škorpión oceňuje, že to chápu ako jeho prejav lásky. Láska i trvalý vzťah sú veľmi perspektívne.

STRELEC v spojení...
>>>...s Baranom
Vzťah je plný duševného porozumenia, ale i telesnej príťažlivosti a Baran sa dokáže do Strelca beznádejne zamilovať. Ich spoločný nepokoj a radosť zo života dáva predpoklad na šťastné spojenie.
>>>...s Býkom
V tomto vzťahu je silná telesná príťažlivosť, ale pre trvalý vzťah to nie je vhodné spojenie. Strelec je nezávislý a miluje slobodu, zatiaľ čo Býk by ho chcel vlastniť a snaží sa ho spútať.
>>>... s Blížencami
Obaja majú radi slobodu, radi cestujú, sú neúnavní a radi skúšajú nové veci. Ich vzájomný vzťah býva vášnivý a dobrodružný. Ak dokážu prekonať i každodenné problémy, ktoré obaja nenávidia, môže to byť úspešné spojenie.
>>>... s Rakom
Strelec je príliš slobodymilovný a dobrodružný pre stabilného a rodinne založeného Raka. Ich ciele a túžby sú protikladné. Tento vzťah bude Strelca čoskoro nudiť a Raka môže naopak zraniť. Pre trvalý vzťah sa nehodia.
>>>... s Levom
Obaja sú vášniví, dobrodružní, extrovertní. Strelec povzbudzuje a obdivuje Leva, Lev zase oceňuje Strelcovu otvorenosť a úprimnosť. Tento vzťah môže byť veľmi šťastný a obojstranne posilňujúci.
>>>... s Pannou
Strelcova aktivita a netrpezlivosť je pre Pannu neúnosná, Strelec zase nedokáže pochopiť zdržanlivosť a utiahnutosť Panny. Pannu rozčuľuje nepraktickosť Strelca, Strelec neznáša puntičkárstvo Panny. Sú príliš rozdielni, pre trvalý vzťah sa nehodia.
>>>... s Váhami
Vzťah Váh a Strelca je plný dobrodružstiev a zábavy, čo obom vyhovuje. Ani jeden z nich však nemá zmysel pre stereotypný život a každodenné povinnosti, preto v tejto oblasti môžu nastať problémy. Ak ich však prekonajú, sú vyhliadky na trvalý vzťah veľmi dobré.
>>>... so Škorpiónom
Škorpión je pre Strelca tajomný a príťažlivý, Strelec zase fascinuje Škorpióna svojou neskutočnou úprimnosťou. Problém je v tom, že Škorpión chce Strelca vlastniť a Strelec naopak je veľmi slobodymilovný, čo bude v trvalom vzťahu spôsobovať hádky.
>>>... so Strelcom
Obaja sú nezávislí, radi športujú a majú radi prírodu a zvieratá. Radi cestujú a milujú dobrodružstvo. Naviac sa neobmedzujú, pretože obaja potrebujú slobodu. Pokiaľ ide o lásku, toto spojenie je ideálne, ovšem môžu nastať problémy v každodennom živote, pretože ani jeden v tomto vzťahu nemá rád stereotyp a záväzky.
>>>... s Kozorožcom
Otvorenosť a priamosť Strelca môže vydesiť uzavretého a opatrného Kozorožca. Kozorožec je naviac šetrný a má vzťah k peniazom, zatiaľ čo pre bezstarostného Strelca sú len prostriedkom k slobode a dobrodružstvu a vôbec nepozná ich hodnotu. Trvalý vzťah vedie k obojstrannej nespokojnosti.
>>>... s Vodnárom
Vodnár netúži po pevnom zväzku a Strelec taktiež potrebuje slobodu. Ani jeden z nich nie je žiarlivý a nesnaží sa toho druhého ovládať. Majú radi dobrodružstvo a veľkú fantáziu a sú voči sebe tolerantní, takže môžu vytvoriť príjemný nekonvenčný vzťah.
>>>... s Rybami
Strelec vyslovene trpí ľútostivosťou a precitlivenosťou Rýb, Ryby zase zraňuje Strelcova úprimnosť a otvorenosť, ako i jeho nezávislosť. Ani jeden nemôže poskytnúť tomu druhému to, čo potrebuje. Pre trvalý vzťah sa nehodia.

KOZOROŽEC v spojení...
>>>...s Baranom
Baran je energický, Kozorožec opatrný. Spočiatku môže tento protiklad fungovať v zmysle vzájomného dopĺňania, pravdepodobne však Baranovi nebude stačiť. Hoci je schopný prebudiť v Kozorožcovi vášeň, tento vzťah je skôr lepší pre podnikanie a priateľstvo, ako pre partnerský vzťah.
>>>...s Býkom
Býk je ku Kozorožcovi priťahovaný fyzicky aj duševne. Tento vzťah môže byť veľmi zmyselný, pretože Býk sa dokáže Kozorožcovi dostať pod kožu. Silná vzájomná príťažlivosť, dokonalé spojenie.
>>>... s Blížencami
Kozorožec je pre dynamických a liberálnych Blížencov príliš opatrný a konzervatívny. Dokážu ho rešpektovať, časom sa však pravdepodobne začnú v jeho spoločnosti nudiť. Trvalý vzťah vydrží len vo výnimočných prípadoch.
>>>... s Rakom
S Kozorožcom sa Rak zhoduje v názoroch na peniaze, na prácu i zábavu, je tu však riziko, že uzavretý Kozorožec nedokáže poskytnúť Rakovi také city, aké by Rak potreboval a niekedy môže Raka neúmyselne zraňovať svojím chladným prístupom.
>>>... s Levom
Uzavretý a chladný Kozorožec nie je vhodným partnerom pre otvoreného a veľkorysého Leva. Tento vzťah je buď chlad alebo vášeň. Krátkodobý vzťah môže byť vzrušujúci, dlhodobý nemá perspektívu.
>>>... s Pannou
Stály a vyrovnaný vzťah. Navzájom sa priťahujú, ich hodnoty a predstavy sú si veľmi blízke. Obaja sú praktickí a žijú intenzívnym duchovným životom. Môžu vytvoriť trvalý harmonický vzťah.
>>>... s Váhami
Kozorožec je k Váham silne priťahovaný, Váhy zase obdivujú jeho zodpovednosť a vzťah k financiám. Môžu vytvoriť dlhodobý vzťah s pocitom istoty, ak Váham nebude vadiť Kozorožcova uzavretosť a Kozorožcovi zmysel Váh pre spoločenské zábavy.
>>>... so Škorpiónom
Obaja sú ctižiadostiví a obaja sú silnými osobnosťami, preto sa dokážu navzájom pochopiť. Taktiež obaja túžia privlastniť si toho druhého, čím môže vzniknúť trvalý a pevný vzťah.
>>>... so Strelcom
Otvorenosť a priamosť Strelca môže vydesiť uzavretého a opatrného Kozorožca. Kozorožec je naviac šetrný a má vzťah k peniazom, zatiaľ čo pre bezstarostného Strelca sú len prostriedkom k slobode a dobrodružstvu a vôbec nepozná ich hodnotu. Trvalý vzťah vedie k obojstrannej nespokojnosti.
>>>... s Kozorožcom
Majú rovnaké túžby, sny, plány i hodnoty, ale obaja sú rovnako tvrdohlaví, preto úspešný vzťah môže vzniknúť len vtedy, ak sa dokážu jeden druhému prispôsobiť. Je potrebná i veľká dávka tolerancie, keďže sú obaja ctižiadostiví. Na druhej strane ich vzťah vzhľadom na ich cieľavedomosť a šetrnosť môže byť prosperujúci.
>>>... s Vodnárom
Láska a milostné vzplanutie môže obom dodať nový elán a vzrušenie, ale pravdepodobne sa čoskoro zmení na priateľstvo, pretože výstredný Vodnár je pre konzervatívneho Kozorožca príliš neviazaný. Vodnár zase nemôže pochopiť zdržanlivosť Kozorožca. Pre trvalý vzťah sa nehodia.
>>>... s Rybami
Intuitívne Ryby dokážu vidieť Kozorožcovi až na dno duše, Kozorožec zase vie, ako si u Rýb vybojovať úctu a dať im pocit istoty. Sú síce charakterovo rozdielni, dokážu si však poskytnúť to, čo potrebujú.

VODNÁR v spojení...
>>>...s Baranom
Môžu nájsť hlboké porozumenie za predpokladu, že bude Baran taktne pristupovať k citlivému a zasnenému Vodnárovi. Ich vzťah môže oboch obohacovať a môže byť trvalý, plný dobrodružstiev, neobyčajný a obojstranne posilňujúci.
>>>...s Býkom
Býk je založený materiálne, Vodnár duchovne. Sú úplne odlišní v názoroch, plánoch i túžbach. Býk túži po telesnej súhre, Vodnár po duševnej. Pre trvalý vzťah je táto kombinácia absolútne nevhodná.
>>>... s Blížencami
Vodnár má veľkú fantáziu, čo je pre Blížencov veľmi príťažlivé. Obaja majú radi zmenu, cestovanie, dobrodružstvo a neobyčajné veci. Naviac nekonvenčný a nezávislý Vodnár Blížencov neobmedzuje, pretože to sám neznáša. Môžu vytvoriť ideálny pár.
>>>... s Rakom
Spojenie Raka s nezávislým Vodnárom nie je nikdy dlhodobé, pretože Vodnár sa snaží vyhnúť všetkým záväzkom, zatiaľ čo Rak potrebuje zázemie a túži po rodine. Naviac Vodnár je absolútne nekonvenčný a Rak má naopak vzťah k tradíciám.
>>>... s Levom
Leva inšpiruje a fascinuje Vodnárova fantázia, zatiaľ čo Vodnár oceňuje veľkodušnosť Leva. Na druhej strane však Leva znervózňuje Vodnárova nezávislosť a Vodnára zase Levova túžba ovládať ho. Trvalejší vzťah potrebuje množstvo tolerancie.
>>>... s Pannou
Obaja pokladajú lásku skôr za duševný vzťah, než za fyzické spojenie, preto si v tejto oblasti rozumejú. V iných oblastiach sú však úplne odlišní, takže je to spojenie vhodné pre priateľstvo alebo krátkodobý vzťah. Trvalý vzťah by bol veľmi ťažký.
>>>... s Váhami
Obaja obľubujú spoločenský život a majú veľa priateľov. Aj v sexuálnej oblasti si rozumejú výborne. Váhy sa nesnažia spútať nezávislého Vodnára a Vodnár naopak toleruje ich drobné flirty. Ideálny pár, úspešný trvalý vzťah.
>>>... so Škorpiónom
Vodnár je pre Škorpióna príliš nezávislý a Škorpión zase pre Vodnára príliš vlastnícky. Môžu spolu zažívať silné vzrušenie a vášeň,ale ich rozdielne povahy a odlišné predstavy lásky nie sú vhodné pre trvalý vzťah.
>>>... so Strelcom
Vodnár netúži po pevnom zväzku a Strelec taktiež potrebuje slobodu. Ani jeden z nich nie je žiarlivý a nesnaží sa toho druhého ovládať. Majú radi dobrodružstvo a veľkú fantáziu a sú voči sebe tolerantní, takže môžu vytvoriť príjemný nekonvenčný vzťah.
>>>... s Kozorožcom
Láska a milostné vzplanutie môže obom dodať nový elán a vzrušenie, ale pravdepodobne sa čoskoro zmení na priateľstvo, pretože výstredný Vodnár je pre konzervatívneho Kozorožca príliš neviazaný. Vodnár zase nemôže pochopiť zdržanlivosť Kozorožca. Pre trvalý vzťah sa nehodia.
>>>... s Vodnárom
Obaja majú veľkú fantáziu, sú nezávislí, priťahujú sa fyzicky i duševne a navzájom sa inšpirujú. Majú rovnaké ciele a túžby a obaja sú rovnako citliví. Naviac majú spoločné záujmy, takže môžu vytvoriť obojstranne obohacujúci vzťah.
>>>... s Rybami
Na začiatku môže byť pocit, že našli spriaznenú dušu. Citlivé Ryby sa však neustále dožadujú dôkazov lásky, zatiaľ čo nezávislý Vodnár sa v tomto vzťahu cíti ako otrok. Láska môže byť vzrušujúca, ale trvalý vzťah býva problematický.

RYBY v spojení...
>>>...s Baranom
Spočiatku môže byť toto spojenie romantické, tajomné a plné fantázie, ale sú príliš rozdielni a ich temperament je úplne odlišný. Vhodnejšie pre krátkodobý vzťah, trvalejšie spolužitie býva veľmi komplikované.
>>>...s Býkom
Býk je vyrovnaný, Ryby sú nevyspytateľné a náladové. Rybám tento vzťah vyhovuje, lebo v Býkovi nachádzajú oporu, ale Býk môže niektoré vlastnosti Rýb len veľmi ťažko pochopiť. Tento vzťah môže byť nežný a romantický, ale jeho perspektíva závisí predovšetkým na Býkovi.
>>>... s Blížencami
Precitlivené Ryby s potrebou spolupatričnosti sú pre nepokojných Blížencov, túžiacich po nových zážitkoch nevhodné pre dlhodobý vzťah. Môže medzi nimi vzniknúť citová náklonnosť, ale trvalý vzťah je rizikový.
>>>... s Rakom
Obaja sú citovo založení, idealistickí, vnímaví. Ich stretnutie v nich môže vyvolávať pocit, že sú pre seba stvorení. Dobrá perspektíva, avšak je na Rakovi, aby tento vzťah riadil, lebo Ryby sa mu môžu často vyšmyknúť z rúk.
>>>... s Levom
Introvertné Ryby sú absolútnym opakom extrovertného Leva a ich láska býva niekedy plná zábran. Počiatočná príťažlivosť môže rýchlo prejsť v ľahostajnosť a nepochopenie. Ťažké a komplikované spojenie, pre trvalý vzťah sa nehodia.
>>>... s Pannou
Pre praktickú Pannu znamená láska pocit istoty, pre Ryby je naopak romantickým príbehom a základom života. Láska Panny je príliš zdržanlivá a obyčajná pre neskutočnú predstavu lásky zasnených Rýb. Trvalý vzťah býva poznačený veľkými komplikáciami.
>>>... s Váhami
Ryby sú rovnako citovo založené ako Váhy, ani jeden z nich však nedokáže mať vo vzťahu pevnejšiu ruku, čím sa napokon stane, že každý žije vo svojom vlastnom svete. Pre trvalý vzťah je toto spojenie nestabilné a zložité.
>>>... so Škorpiónom
Ryby sa môžu na Škorpióna spoľahnúť a využívajú jeho ochranné krídla, zatiaľ čo Škorpióna fascinuje ich fantázia. Rybám nevadí, že si ich Škorpión privlastní a Škorpión oceňuje, že to chápu ako jeho prejav lásky. Láska i trvalý vzťah sú veľmi perspektívne.
>>>... so Strelcom
Strelec vyslovene trpí ľútostivosťou a precitlivenosťou Rýb, Ryby zase zraňuje Strelcova úprimnosť a otvorenosť, ako i jeho nezávislosť. Ani jeden nemôže poskytnúť tomu druhému to, čo potrebuje. Pre trvalý vzťah sa nehodia.
>>>... s Kozorožcom
Intuitívne Ryby dokážu vidieť Kozorožcovi až na dno duše, Kozorožec zase vie, ako si u Rýb vybojovať úctu a dať im pocit istoty. Sú síce charakterovo rozdielni, dokážu si však poskytnúť to, čo potrebujú.
>>>... s Vodnárom
Na začiatku môže byť pocit, že našli spriaznenú dušu. Citlivé Ryby sa však neustále dožadujú dôkazov lásky, zatiaľ čo nezávislý Vodnár sa v tomto vzťahu cíti ako otrok. Láska môže byť vzrušujúca, ale trvalý vzťah býva problematický.
>>>... s Rybami
Ich vzájomné porozumenie je veľmi intenzívne, ich city sú podobné, dokážu pochopiť svoje najskrytejšie túžby. V tomto prípade však môže byť podobnosť negatívna, pretože Ryby sú veľmi senzitívne a z nedostatku silnejšieho partnera skôr či neskôr tento vzťah bude pre nich nedostačujúci.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára