29. 7. 2008

Vec ft. Pio Squad - Turista



ppc pesnička!! Úplne, že už si ju piatykrát púšťam... fúúú re-spekt..!!

3. 7. 2008

Tehotný muž!!!


Los Angeles - Americký transsexuál Thomas Beatie, ktorý sa stal známym ako "tehotný muž", porodil dievčatko v nemocnici v štáte Oregon.
Radostnú udalosť potvrdil pre dnešné vydanie časopisu People samotný Beatie. Pôrod sa udial ešte v nedeľu v meste Bend. Tridsaťštyriročný Beatie sa narodil ako žena, pred desiatimi rokmi podstúpil hormonálnu a chirurgickú zmenu pohlavia, ponechal si však ženské rozmnožovacie orgány.

Beatie žije podľa oregonského práva legálne ako muž s manželkou Nancy (46). Dvojica sa rozhodla, že dieťa bude mať on, keďže žena zo zdravotných dôvodov otehotnieť nemohla. Beatie si potom prestal pichať hormonálne injekcie a po čase sa mu obnovila menštruácia. K otehotneniu došlo umelým oplodnením s použitím spermií od neznámeho darcu a Beatieho vlastného vajíčka.
Narodená dcérka je "zdravá a darí sa jej dobre". "Jediná odlišná vec u mňa je, že nemôžem svoje dieťa kojiť. Avšak mnoho matiek tak nemôže robiť," citoval časopis Beatieho, ktorý má odoperované prsia.
Muž - matka v rozpore so zverejnenými správami uviedol, že k pôrodu nedošlo cisárskym rezom, bližšie podrobnosti časopis nezverejnil. "Chcieť mať vlastné dieťa nie je túžbou muža alebo ženy, je to ľudská túžba," uviedol v minulosti Beatie.






Foto: Bleskovky
Zdroj: TASR